strona główna do góry kontakt

Podsumowanie konferencji z OCRK w Szczecinie

23 listopada 2012 w Szczecinie w hotelu SILVER odbyła się konferencja pt. „Jak zminimalizować ryzyko przedsiębiorcy związane z czasem pracy kierowców oraz roszczeniami pracowników„.

Konferencja zorganizowana została przez Ogólnopolskie Centrum Rozliczania Kierowców oraz Zachodniopomorskie Stowarzyszenie Międzynarodowych Przewoźników Drogowych i Spedytorów w Szczecinie.

Wśród prelegentów wystąpili eksperci OCRK:

Bartosz Najman – Dyrektor Zarządzający OCRK – ekspert w zakresie analizy i rozliczeń czasu pracy kierowców, posiadający bogate doświadczenie dydaktyczne i merytoryczne zdobyte podczas prowadzenia licznych szkoleń w instytucjach kontrolnych oraz firmach związanych z transportem

Łukasz Włoch – Główny Ekspert ds. Analiz i Rozliczeń OCRK, doradca w Grupie Żywiec ds. rozliczania czasu pracy kierowców, szkoleniowiec Inspekcji Transportu Drogowego

Maciej Wyrzykowski – związany z transportem drogowym zarówno w firmach prywatnych, kierując działami transportu, były Naczelnik Inspekcji Transportu Drogowego w Bydgoszczy

Arkadiusz Góra - Były wieloletni pracownik Inspekcji Transportu Drogowego, z czego dwa lata jako kierownik oddziału ITD w Zielonej Górze. Posiada szeroką wiedzę z zakresu przepisów dotyczących transportu drogowego.

Swoją wiedzą podzielą się także specjaliści z firm zewnętrznych:

Łukasz Chwalczuk – wspólnik w Kancelarii Prawnej Iuridica, specjalista w dziedzinie prawa transportowego, spedycyjnego i odszkodowawczego. Autor licznych artykułów o tematyce transportowej, prelegent na wielu konferencjach transportowych i meetingach.

Daniel Czerpak - Specjalista z zakresu rozliczenia czasu pracy, wynagrodzenia, rozliczenia floty (eksploatacja pojazdów, paliwa itd.). Od 8 lat związany z transportem. Od 2 lat pracownik firmy P.T.H. EKSPORT IMPORT A. Morawiec jako osoba dbająca o obniżenie kosztów związanych z eksploatacją floty pojazdów.

Dziękujemy członkom Stowarzyszenie za aktywny udział w konferencji!

Galeria zdjęć z konferencji:

k1.JPGk2.JPGk3.JPGk4.JPGk5.JPGk6.JPG

2007 - 2013 © ZPSMPDiS